Friday, September 2, 2011

Hari raya the picture :D


Assalamualaikum...


salam. blogger.. salam merdeka dan salam aidilfitri :D
macam mana raya ? mesti best kan . dapat berkumpul ramai-ramai dengan saudara mara yang dah lama tak jumpa tu kan. ieyza pun sama.. hari raya ari tu ieyza balik kampung belah mak. kan ada rumah terbuka. wah meriah tau. ramai saudara mara dan jiran tetangga yang hadir.. malas la nak cerita.. nak tunjuk gambar je. hee.. ^^


Hari Keluarga & Majlis Rumah Terbuka
Haji Wazid & Hajah Rokiah.. :)
Kg. Tg. Medan,Layang-Layang Kiri,Parit..


tok dan opah ^^
Haji Wazid & Hajah Rokiah..
|
|
|
|
V

tetamu yang hadir..






My lovely family

with adik.

Nie adik ieyza. tapi orang ingat dia ni abang. sebab dia lebih besar. huu.. lepas tu ada opah sedara tu siap tanya yang ieyza nie sekolah tingkatan berapa ? HAHA.. orang ja kecik . padahal umur 19 la. =.=. terus tak dapat duit raya au. kalau tak opah tu nak bagi da. T_T . Hanya budak sekolah jer dapat. huhu. tak pa la.sedar diri dah tua. huhu.. duit raya pun sikit ja dapat. tapi bersyukur la jugak. sebab masih dapat duit raya. ^_^ walau pun tak banyak macam dulu-dulu.. hee.


P/S: lagi 2 hari nak balik perlis. tak mau balik rasa nya. Tak puas cuti T_T
Photobucket

10 000 kuceng marie:

Asyikin said...

meriahnya open house, siap ada banner lagi :)

ieyza afieyna said...

aah.. hee..

sebab first tyme buat open house raya ni kat kg .. ;)

sifu im said...

wahh..ramainye..selamat hari raya

ieyza afieyna said...

@sifu im

ok. selamat hari raya juga.. :)

Miss Nadya said...

wah...nice la ieyza..nasib baik nad jauh...kalau x nad dah datang..:)

new entry :: pemergian wartawan malaysia di somalia

syazwiena khan said...

macam kenduri dah !

ieyza afieyna said...

@Miss Nadya

yeke... hee..
kalo nak datang pun bole ..huhu :)

ieyza afieyna said...

@syazwiena khan

hehe.. first tyme buat tu wat agak besar-besaran ckit.. ;)

ade2mama said...

ramainyewwwwww
:)
ny law bda2 rmai mcm ny..kopak duit nk bg duit rye huhuhu

ieyza afieyna said...

@ade2mama

hehe.. besela tu.. skali skala.. ;)