Saturday, September 17, 2011

Blogwalking Sambil Study !!

Assalamualaikum...

hai olls. blogwalking time ke? hee. thanx yang menyinggah disini.. hik3x.
actually, tengah borink + ngantok la. padahal baru nak kul 12... setan dah bubuh celak kat mata ar nieyh !!Hurm,, kenapa la kan bila time berfacebook , berblogwalking  mata ni segar bugar je la. ngantok pun tak. boleh je online sampai 2,3 pagi kekadang tu. huh.. blogwalking sampai tak ingat dunia tau.. tak fikir ni sal tido semua.. sanggup jer hadap depan lappy berjam-jam .. betul ! 

Tapi. bila nak baca buku rasa sedih pulak. yela. baru 10 minit bukak dah rasa ngantok. and rasa ah macam-macam ar rasa yang rasanya tak best., haha.. pastu konon-konon dalam hati kata " ckit lagi r sambung study nak online FB,dengan blog KEJAP" huhu ayat kejap tueh.. tapi sekali bila dah menghadap benda alah ni kan tak rasa pun bosan.. tengak-tengak jam .aik dah 2 jam berlalu. HAHA. amat sengal disitu,,jadi macam mana sekarang.kerana giler kan blog , sanggup study sambil berblogwalking..

 what should i do... T_T

exam pun dah semakin hampir. orang lain sibuk mentelaah tapi aku sibuk online.. apa nak jadi entah.. adess... tamo tamo nasi jadi bubur macam dulu.. T_T okea la. hari ini last update. hari isnin pas exam, ieyza update lar..sebab ada gap  4 hari. maybe la kalau ase nak online.  mesti rindu kat blog comeyl ieyza ni.. HAHA perasaan betul.. :P hehe.. ok la. nak p study la. cukup la setakat hari ini.. hekhek...


jadual exam ku... best-best ada gap hampir seminggu. tapi gap sehari tu tak best :(
and paling best cuti sem awal. 3 hb oct bole balik da. budak course lain rasanya ramai habis lambat.. ^^

Biar pun trafficku bergolek jatuh  , tapi azamku meninggi untuk menaikkan pointer ku naik sem nie..
HAHA..InsyaAllah..okla.. Bye..
Photobucket

4 000 kuceng marie:

assilah said...

betul3. asal on9 mata masih segar bugar dah 3 jam online masih tak cukup lagi, biler baca buku hampehhh terasa lama jer padahal bape minit jer pon.

ieyza afieyna said...

@assilah

tau xpe.. tu la psal.. hurm,,

Mohd Izzar said...

waahhh. nak exam da.
gudluck ehh..
rajin2 la belajar. jgn malas2.

ieyza afieyna said...

@Mohd Izzar

ye..insyaAllah.. hehe~~
thanx ye.. ^^