Sunday, September 25, 2011

Berakhir sebuah penyiksaan...

Assalamualaikum...

Ya, benar telahku rasai kepuasannya yang amat membuak-buak di dalam diri setelah berakhirnya sebuah penyiksaan.. akan tapi akan tibanya penyiksaan yang lain tetapi tidak lah sehebat penyiksaan yang telah aku  lalui !.  kata-kata ini begitu memberikan aku semangat sepatah dua kata yang waja untuk meneruskan perjuangan dalam kehidupan ini.. 

wah, ayat bukan main lagi. penyiksaan ar bagai padahal tak da menda nya pun.. penyiksaan la sangat.. hee.. fuh, penuh rasa gembira serta riang ria raya apabila ieyza dah pun selesai kan 3 paper exam.(mcm pelik je ayat).. okea. rasa best sangat-sangat  sebab ketiga-tiga paper adalah subject membaca. adoyai awak ni tak suke bab baca membaca nak ingat fakta bagai. lebih berminat kepada kira-kira la kan. sebab tu la. dari tadika sampai la ke tingkatan 5, math tu dapat A je. otak kira-kira mana nak buat. tapi tu la bab hafal menghafal ni lemah sikit. :(

so sekarang ni tinggal dua paper feveret ku.. Statistik dan juga Finance.. tapi tapi even paper ni mengenai kira-kira tapi ada gak teori  T_T kena hafal la jugak. pastu paper agak susah la jugak x la semudah ABC macam matematik tahun 1. 1+ 2 = 3 tu.. tidak ,tidak ,kalau budak  u ada soalan macam budak tahun satu. gerenti la dapat A+++ dekan la setiap semester kan. tapi soalan nye mesti lah bertarafkan universiti ye dak. agak memeningkan lah jugak. sebab dok pusing tang sana sini.  

comeylnye aku .. HAHA..

Ha, lupa pulak nak cerita tadi kan nak tahu tak sapa yang jaga bilik exam ktorang tu,, terkejut beruk la jugak.. haha.. nak tahu tak ? ha. Professor Izzi Haji Ali la.. HAHA.. kenal tak ?ala yang dalam hotFM tu.. "renung2kan dan selamat beramal " Ha dia la.. siap buat lawak agy masa sebelum kitorang mulakan exam tuh. rupa-rupa nya dia pun lecturer gak kat Uitm,Perlis nieh.. haha awat lah ieyza tak tahu even dah sem 3.. ish2.. 
huhu.. oklah ,, sebelum merepek lebih panjang lebih baik stop di sini.. Bye.. ^^

p/s: mau study Statistik la pulak <3
Photobucket

16 000 kuceng marie:

kura said...

haha. tak tahu? Errk. kura dlm cengkerang la anda ni. femous wo dia tu! heheh

Bro ahmad said...

wahhh best2 nanti dan semoga berjaya yea

Ahmad Haziq Azlan said...

eh die pon pensyarah ke??? hahahah baru tau gak

Pendamba Mawar said...

betul ke sem 3 ni?hahaaha

gud luck kawan

Ezad Skytech said...

hee...sama la..lagi prefer subjek kira2 ni dari yang subjek kena banyak baca ni...:D

ieyza afieyna said...

@kura

hehe.. ye2..memang kura dlm cengkerang.. ^^

ieyza afieyna said...

@Bro ahmad

hehe... thanx bro ;)

ieyza afieyna said...

@Ahmad Haziq Azlan

aah.. lecturer jugak..
ieyza pun baru tau.. huhu..

ieyza afieyna said...

@Pendamba Mawar

aah la sem 3. awat x percaya ke ?
next sem dah sem 4.. kjap je..huhu

thanx ;)

ieyza afieyna said...

@Ezad Skytech

tau xpe. sme la. lbih suka subject kira2 ;)

tiefazatie said...

ahha..chaiyok2!

btw..dulu die lecturer kat uitm dungun..haha..

baek2 je tau..hee

Fathiah Hamim said...

rindu maths :(

ieyza afieyna said...

@tiefazatie

hehe.. thanx ye..
oh yeke.. tu la die baru tukar cnie kowt..ieyza pun baru tahu.. ;)

ieyza afieyna said...

@Fathiah Hamim

sama la.. :(
sekrang dah xda bljr math dah..

ade2mama said...

dye ade bg ceramah x sblum exam tu eheheh

gud luck k:)

ieyza afieyna said...

@ade2mama

hee.. die xde bagi ceramah..
die wat lawak ade la..
huhu