Thursday, September 22, 2011

Abang,, ayang nak cakap something bole ?

Assalamualaikum...


Pada suatu hari di waktu malam yang dingin.. tatkala hujan turun dengan lebatnya disertakan guruh yang berdentum-dentam dengan hebatnya. kilat sabung meyabung.. 



Ayang : Abang , abang buat apa tu ? Bz tak ?
Abang : tak dak buat apa pun. tak Bz.
Ayang : oh, ayang ganggu tak ? nak mesej bole.. ?
Abang : tak ganggu pun.. bole je,.. mesej la.. :)
Ayang : yeah ! huhu... borink la.. erm,, abang...!
Abang : Huhu.. tau xpa. memang borink pun,, ye ayang.. kenapa ni.?katakan lah..
Ayang : abang ayang nak cakap something bole ?
Abang : bole ayang :) cakap lar...apa?
Ayang : something....
Abang : ye lar. apa dia ?
Ayang : Something..! :)
Abang : ish, ayang nak cakap apa dia ?cakap je lar..
Ayang : ish,abang nie.ayang nak cakap ''something'' la..SOMETHING ! huhu. kan ayang cakap nak cakap SOMETHING. tadi abang cakap bole. ayang pun cakap lah SOMETHING,. eee...... !
Abang : err.. $%#@


p/s: Haha.. lol.. borink seyh ! TATA..
Photobucket

30 000 kuceng marie:

kura said...

hahah. mcm macam. xpe, janji iklas blogging ye? ouch. haha

shida'R said...

hahhaa..aduihhh mslah tol kapel dalam dialog tuh kih3 ;p

Miss A said...

ahahah,comelnye ayang and abang! SOMETHING lah kan! hikhik

Bro ahmad said...

wahh best..blog kucing ke ni?

fierul said...

hoho mcm tuh pon bole ke ? hehe

ade2mama said...

dushhhhh!!!!
hhehehe..
mcm la ko ny heeh..law aku..aku gy dpn muke ayng tu,,aku tumbuk dye ehehehe

aisya said...

haha! ingatkan ape la something tu kan..

lieya_idlia2307 said...

heheh suka2...kalo kena dengan yang ble bawak gurau ok arr kalo yang panas baran tak ker kena marah berabis kita hahaha but i loike

Pendamba Mawar said...

mau kena tibai nanti

ieyza afieyna said...

@kura


hehe.. saje je .. borink2 :P

ieyza afieyna said...

@shida'R

haha.. memang bermasalah pun kapel ni kowt... haha :D

ieyza afieyna said...

@Miss A

HEHE.. ^_^

ieyza afieyna said...

@Bro ahmad

hehe.. background ja kuceng.. tapi tuan nye manusia yg giler kuceng :))

ieyza afieyna said...

@fierul

hehe.. mesti lah.. bole je.. :P

ieyza afieyna said...

@ade2mama

ala2.. rilex la bro..
tamo2 gnas2.. cian kat awek tuh..
nak manje2 je.. haha :P

ieyza afieyna said...

@aisya

hehe... something that nothing ;)

ieyza afieyna said...

@lieya_idlia2307

hehe.. betul tu kak,,
sekali sekla untuk bergurau bole la..
tapi kena ikut tempat..
kalau tengah angin pnas..
fuh,, penampar le dpt.. haha

ieyza afieyna said...

@Pendamba Mawar

haha.. jgn la tibai2..
gurau2 manja tu.. :P

IkhAnif said...

allaa..ayang nk bergurau plak...hehee..

ieyza afieyna said...

@IkhAnif

huhu.. :P

Ezad Skytech said...

la..nak cakap SOMETHING tu je ke..hee..terkena da...:D

nelly said...

dalam hati "ada makan kaki jugak .." hahaha

ieyza afieyna said...

@Ezad Skytech

hehe.. gurau2.. ;)

ieyza afieyna said...

@nelly

ala.. tkutnye.. xmau mkn kaki..
hehe ~~

WuMing said...

ada dekat-dekat boleh kena "Something" nii...

ieyza afieyna said...

@WuMing

eh, jgn la ckp mcm tu..
tamo2.. huhu..

A retarded kitty said...

kesian ayang kena troll lol

A retarded kitty said...

typo atas

i mean abang

A.I.N.S.Y.A.H said...

ish ish..ayang nih..

Ratu Lissa said...

hehe,.. ayang nie mesti best dijadikan bini!