Saturday, August 27, 2011

Tak dapat nak blogwalking la. T_T

Assalamualaikum...

hello . hello. hi blogger .. macam mana persiapan raya ? dah settle ke ? mesti la dah kan. untung lerr.. ada kasut baru , ada baju baru. macam2 la baru kan.. ieyza ? adoi. apa pun tak da lagi tau .. :'( sedey nye . ase nak nanges jer.. huu.. actually, semalam baru balik rumah . yeah ! Home sweet home.. hee.. ~tu la tak beli apa lagi. yang ada baju kurung je. . kasut tak da lagi.. -_-

semalam nek bas pukul 2.30 ptg dari perlis ke ipoh.. tapi lambat smpai la kat ipoh. sampai pkul 7 .45 macam tue. . sebab bas kangar ke ipoh rosak. :( seb baik ada bas ganti yang untuk pergi KL punya. so nek bas tu la. dah smpai ipoh . yang melambatkan sebab pakcik driver bas tuh xtau jalan. sesat tau tak.. adess.. naseb baik kami2 yang tahu jalan ni tunjuk2 ckit. eceh.. tau la sikit2. hee..~~

akhir nya. dapat gak jumpa family. cian tau family un terpaksa makan lambat. dorang berbuka makan air dengan kuih jewp. so dalam kul 8 lebih tu baru la pegi makan.. :) HAPPY sangat tau.. hee..even raya lagi 4 hari kan. so dapat la berbuka dengan family selama 4 hari.. nnati balik perlis raya ke 6. so ade la dalam 10 hari dok kat umah nie. sob sob..tapi lepas balik ada banyak test la plak. so raya-raya jugak study jangan lupa.. huu..pastu lagi 3 minggu dah start final exam pulak.. hurm. tapi cuti sem tu act yang tak sabar nak tunggu tu hee..~~ 

okea2. lupa kan pasal itu. actually ieyza tengah sedih nie.sebab ieyza tak dapat nak blogwalking blog korang la. nak tengak apa new update korang pun tak bole. hanya link2 kat shoutbox je la yang ieyza dapat BW., sebab tengak nie. dah banyak hari tau. tak tahu la kenapa..hurm.



You are not currently following any blogs.. T_T

sampai bila semua ini., oh tidak.!! t dah ok ieyza BW k. or korang pas datang blog ieyza tinggalkan jejak kat shoutmix k. t boleh la ieyza singgah blog korang plak. okea. la nak pergi bazaar ramadhan dengan my lovely mummy <3 . salam



p/s: tak nak wish raya lagi.. :P malam raya la okea. hee..
Photobucket

9 000 kuceng marie:

Magrib said...

Wah! entry anda sngt cool, suka dan minat nk baca. penulisan yang menarik. Suka dan follow anda ya..

Entry terbaru saya
Emma Watson got pretty legs
(18sx) Ramai suka anime sebab ini lah!
The most happiest women in the world

Mohd Izzar said...

refresh je tu...nti muncul blek la tu..
salu tjadi mcm tu..hoho

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

Kadang guna medium blogspot sebagai host mmg cam tu.. tekan je F5 k.. =)

yours
SH

Yui_Wani said...

Rilek je...nanti ade balik la list tu...xD

Alia Azmi ◕‿◕ said...

cube kak ieyza reload balik page tadi tu . sbb kenkadang , blogger ni GILA ;p

ieyza afieyna said...

@Magrib

thanx .. nnti ieyza follow blik k..

ieyza afieyna said...

masih tak bole la. da refresh tapi xda.still mcm tu gak.. hurm.. entah la..

Chuu Muqhlis said...

woah, how come..

ieyza afieyna said...

@Chuu Muqhlis

xtau la chuu..
dah bnyak hari da..