Tuesday, August 9, 2011

Spoil mood betul ar dier nie...! annoying ..


Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum
♥ Hello silent reader ! ♥

aku rasa mood aku pagi nie ok jer.. tapi grr.. ada yang telah membuatkan aku marah dengan membuak-buaknya... annoying btowl la.. kau memang betul2 spoil mood aku ! =.=

ini adalah perkara yang kerap berlaku pada aku.. dan aku rasa dah lali... tapi aku tetap sakit hati.. dan rasa macam nak bagi je orang-orang tak bertanggung jawab tu makan kasut aku yang bersaiz 4 tu !! grr... pehal eh orang nak lelong2 num aku.. ?? eleh aku tahu tu semua rancangan ! ada plan ar tue.. plan nak kena kan aku.. ada udang disebalik mee!!

10.02 am. . dia misscall.. ala ada num tak kenal misscall la. ! sape la plak ni.. +601759536** ..
mula aku fikir kowt kawan-kawan aku. sebab banyak num member hilang pas format fhone aritu..T_T so.. aku pun misscall la balik kan... then..



mamat giler : Ai..Leh knalan ?

ieyza : Maaf. Salah num ! 

mamat giler
 : Ek, ni sape ek, ieyza kn?

ieyza :
Ni sapa?

mamat giler
 : Nme sy amir,duk kat manjung,nk b'knalan ngan awk,leh ?

ieyza :
Ek? Ok. Xknl.. Xpa r.. Bz ni.. Salam..

mamat giler
 : Awak wt keje pe? Mf ggu ek, x knl la kte bg knl, ermm..

ieyza :
Btw ne thu nma sy n na dpt num nie? Tp mcm knal ja num ni. bukn nizam ka ?

mamat giler
 : Bkn la, sy amir. Sy dpt no awk dr kwn sya rosdi, sy y mntk kt dy, leh x kte knalan ni?

ieyza :
Merepek ah kowang ni..xpyah kacau sy la..xpela ek.. sy da ada ramai kwn da.. terima ksih jela.. xbole pcya smua ni.. ada udang dsblik batu !! As'kum...

mamat giler
 : Ala..

ieyza :
Tau ni suma rncgan nk kenakan sy kn.. ckp sapa dalang smua ni ? Ok la.. kalu awk xknal sy btowl2, xda dalang2 ni kn buktikan.. apa fb awak.. or suma ni rncgan jhat..

mamat giler
 : Xda rncangan nk knekn awk la, sy btl2 nk kwn ngan awk, sya xda fb la, sy x bt lg, lg pun sy jarang b'internet. Awak dh ada bf ka ?

ieyza :
Ada. K,la sy bz.. Salam

mamat giler
 : K, kalo ada sy xnk ggu la, k bye.. Sory ggu ek,


tamat
petikan ori punya. xda edit2 eh..

tah papa la aku nie.suma dok kacau aku mesti aku kata ada plan la nie.
haha.* tapi entah betul kowt kan.. mana la tau.. -.-

p/s: jangan layan orang macam tu. kaki belit ja tue. :P 

. nie xpa lagi la kan. ada kadang tu.. orang dok kacau. bila tanya mana dapat num.. jawapan x masuk akal dia bagi. hampeh btul ! " saya dapat num awak kat public phone la" " saya dapat num awak dalam mimpi " "saya jumpa num awak dalam longkang la. ada kertas dalam longkang tu.,." HAHA ngek la korang nie.. nak bagi jwapan pun bagi la yang masuk akal ye x?? pastu kalau cakap dapat dari kawan-kawan mesti nama dok kasi pelik-pelik.. saya dapat num awak dari jo'un la , rusidi la, hasnu la, peon la. grr..ok. tah papa la. jangan lelong num aku bole. tak payah la dok pakat kenakan aku. .aku tak layan wei..! sama dengan mamat bahasa tonggang terbalik tu. kacau guna bahasa pelik. nasib da x kacau,, grr..


Adios..
Photobucket


8 000 kuceng marie:

Areliff said...

lki cmtu tu pon ade..mmm ape pon tk bleh

lieya_idlia2307 said...

hahahah...biarkan jer deq..orang macam tu tak kan makan saman heheh...saja nak kenakan orang la tu..akak pun slalu gak dapat gangguan macam tu tapi tak layan sangat lama2 diam sendiri gak hehh

Miss Nadya said...

nad pon tak suka melayan nombor yang tidak dikenali..hehe..:)

new entry :: Day 04 - A picture of yourself and a family member

IkhAnif said...

try bace entri nie..kompem tak kene ganggu dah pasnie...

http://kakitulis-ikhanif.blogspot.com/2011/08/cara-cara-terbaik-untuk-menjawab.html

ieyza afieyna said...

@Areliff

memang la ada laki macm tue.. bnyak sgt.. nak kacau pun cara tah pape.. hee :P

ieyza afieyna said...

@lieya_idlia2307


hehe.. ieyza pun bukan nak layan ape. cuma nak tnya mana dpt no ieyza.. bile depa bagi answer yang merepek tu geram asenye... huhu

ieyza afieyna said...

@Miss Nadya

tau xpe.. same la.. sape la yg suke bg num kat org len.. men bgi je. org mntak la izin dulu ke ape..

ieyza afieyna said...

@IkhAnif

hehe.. yeke.. kalau kne kacau gak cmne ?? huhu..oke2 t ieyza bace..^^