Monday, August 29, 2011

Selamat Hari Raya Aidilfitri..

Assalamualaikum...

ehem ehem...test suara nie. eceh.. haha...  ok lah. entry ini adalah entry khas untuk raya ikhlas dari ieyza.. yela. ramadhan yang mulia pun dah hampir meninggalkan kita kan. rasa sedih pulak yela. belum tentu kita akan bertemu lagi untuk ramadhan akan datang.. ajal maul di tangan Tuhan.. 

InsyaAllah esok syawal akan menjelma. esok la hari yang ditunggu-tunggu oleh semua orang kan. Raya weyh. best tuh. kalau kecik-kecik dulu bila tyme raya la paling syiok.. sebab leh dapat duti raya. kumpul banyak-banyak.. lawan sesama adik beradik. hee.. tapi bila dah besar-besar ni. semangat raya tu dah kurang cikit la. tak de dah rasa macam tyme budak-budak dulu. entah-entah duit raya untuk tahun ni pun akan berkurang. waa sedih nye.. T_T

Raya tahun ni ieyza balik kampung mak. kat Kg. Tg Medan, Parit, ada rumah terbuka sekali. tema family warna hitam + kelabu + putih.. wah mesti best kan. ramai-ramai kumpul..yela adik beradik mak ada 12 orang. campur menantu ,,cucu cicit ramai lagi,. fuh, riuh la umah tok nanti hee.. tak sabar nak balik kampung esok.. * HAHA :p (yeke. ? )

ok la. tanpa membuang masa la kan. act dikesempatan yang mulia ini. ieyza nak mintak maaf banyak-banyak kat sesiapa yang ieyza pernah wat dia kecik hati, terguris perasaan  ke, or ape-ape yang TER2 tula kn. mean TER tu tak sengaja.so mungkin apa yang ieyza buat tu semua nya tanpa disedari.. ieyza mintak maaf sangat-sangat.. 

kat readers and follower ieyza pun sama. andai ieyza ada salah and silap harap korang maafkan. hope 0-0.. thanx sudi singgah kat blog ieyza yang tak seberapa ni .huhu ..kat kawan-kawan semua yang mengenali diri ieyza mintak maaf kalau ada wat korang sakit hati ke apa. k, harap korang sudi maafkan ieyza..

okla. akhir kata ikhlas dari ieyzaafieyna92.blogspot.com
untuk semua bloggers and friends




SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN.

p/s: buat insan yang tersayang. selamat hari raya. mintak maaf okea. di atas semua salah silap ieyza.ilysm .<3
Photobucket

15 000 kuceng marie:

Syarafi[skyforce331] said...

selamat hari raya :)
kad raya dari saya :)
http://syarafikamaruzzaman.blogspot.com/2011/08/kad-raya-dari-syarafi-sekeluarga.html

GreeN AppLE said...

Selamat Hari Raye Aidilfitri =)
jom kmpul duit raye bnyk2 ;p

solomolo said...

Salam Syawal 1432...
Maaf Zahir Batin...

syamsid dhuha said...

selamat hari raye cik ieyza :)

ieyza afieyna said...

@Syarafi[skyforce331]

thanx syarafi.. ;)
ok. nnti ieyza singgah blog awak plak.. ^^

ieyza afieyna said...

@GreeN AppLE

selamat hari raye jugak.. ^^
jum2 kumpul duit raya..

nak duit raye. hee :P

ieyza afieyna said...

@solomolo

thanx you..
selamat hari raya jugak :)
maaf zahir dan batin..

ieyza afieyna said...

@syamsid dhuha

thanx saudara syamsid dhuha.. hee ~~
selamat hari raya jugak.. ^^

eyqa amin said...

assalam...
oredi follow la dear...lo0ks dat name's...eyqa amin...
it's me......mne ade tpu...tacing seiiiiiii~.~

MIMIE AIZA said...

selamat hari raya :)

Miss Nadya said...

selamat hari raya ieyza..:)

new entry :: Merdeka Raya 2011 Part 1

ieyza afieyna said...

@eyqa amin

wsalam.. sory la ye..
tersalah sgka. hee
sory aw..
camat ary raye.. :)

ieyza afieyna said...

@MIMIE AIZA

selamat hari raya gak mimie:)

ieyza afieyna said...

@Miss Nadya

selamat hari raya nadya :)

Ash said...

http://ash-story.blogspot.com/2011/09/2nd-giveaway-by-lyssasecret.html
jom join contest http://www.lyssasecret.com