Wednesday, August 10, 2011

Remaja yang kena culik itu rupanya....


Assalamualaikum...

hilang.jpg (354×498)

Heboh pasal remaja yang berumur 17 tahun diculik sejak 4 ogos lalu kan. remaja berkenaan bernama Seri Najwa Ferda Binti Hasan., Malim Nawar ,Perak. Dan lebih mengejutkan lagi rupa-rupanya dia adalah adik kawan ieyza.. dapat tahu pun lepas kawan ieyza, ameerul haqkiki tu post kat fb dia.. ramai kawan2 seakan terkejut. dan tak sangka ...


pape pun kami kawan-kawan dia berharap kiki and family  banyak bersabar ok.. InsyaAllah ... kami kawan-kawan dia cuba untuk membantu...mari lah kita sama-sama berdoa agar najwa cepat ditemui dan selamat pulang sebelum menjelang aidilfitri ini..Amin..


Najwa pelajar tingkatan 5 di Sekolah Menegah kebangsaan Kampar itu hilang dan tidak pulang  selepas dia keluar dari rumah kira-kira pada pukul 6.45 untuk pergi ke sekolah pagi khamis lalu..

Menurut sumber-sumber berdekatan suspek dipercayai menaiki motosikal samaada yamaha nouvo  atau mz mosquito warna merah yang bernombor pendaftaran yang sempat direkod 'JHJ' je..so kepada sesiapa yang ada maklumat yang dapat membantu boleh la hubungi no seperti tertera kat atas..kerjasama semua amatlah diperlukan.anda juga bole hubungi Ibu Pejabat Polis Daerah Polis Derah (IPD) Kampar di talian 05-4652222 

Diharap sudi membantu... salam..

Photobucket

8 000 kuceng marie:

|shaheila| said...

Dah nak SPM dah, moga mangsa ditemui segera...amin

ieyza afieyna said...

@|shaheila| ye sma2 la kite berdoa..:) amin..

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

hope beliau dapat ditemui secepat mungkin kn...

ieyza afieyna said...

@Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine

ye.. harap2 macam tu kan..

Dhia BellamiZam said...

semoge Allah melindungi nye..amin

ieyza afieyna said...

@Dhia BellamiZam

amin...

Fiqah Yassin said...

bdk spm ni, moga dia dapat dijumpai, doa banyak2

ieyza afieyna said...

@Fiqah Yassin

aah.. nk spm thun nie.. sma2 la kite doa. smoga dia slmat..