Friday, August 19, 2011

Oh facebook ku. :( kawan2 fb ! baca ni...


Assalamualaikum...

hyep. ! eh korang.. relax jangan marah-marah bila ieyza tak balas chat kat fb tue. that's why fb ieyza ada masalah tahu.. jangan lah tahu nak marah orang je.. tak baik aw marah-marah bulan puasa ni.. hee.. actually problem yang ieyza hadapi adalah fb telah menjadi tak betul ! oh tidak. tak pasal-pasal kena marah tau.. wah sentap giler la.. tapi takpa la.. orang yang marah tu pun dah minta maaf . hee..

sebenarnya ieyza tak online tau tak. eh, macam mana nak cakap eh ? ok. kepada rakan-rakan facebook ku pasti korang online korang akan nampak ieyza gak online kan. ada je ieyza kat tempat chat korang tue betul tak ? walhal ieyza tak online pun...
tengak akan nampak ieyza afieyna online 24 jam. tanpa henti-henti =.=
padahal tak online pun. tak login pun. 


then bila korang pergi ke profile ieyza akan tertera macam kat atas ni.
ada pic phone kat atas. tak macam selalu yang betul2 online akan nampak bulat kecil hijau. hehe..
ini bermakna ieyza tak online tau. so tak payah la antar chat. t tak balas marah pulak >.<  sob sob... then bila korang yang nak antar chat tu akan nampak benda ni pulak


ini makna ieyza tak online. kalau online tak da benda ni and ada tanda bulat kecil warna hijau tue..ok. faham. ! tapi even tulis "your messages will be sent to Ieyza's phone" tapi xda pun sampai kat fhone. ieyza tak active pun mobile fb tue. adoi. ieyza pun tak faham.. so macam mana ada siapa-siapa tahu mcam mana nak solve problem nie ?? >_<

-->Semua pic kat atas diprintscreen dari FB seseorang.. huu.<--
p/s: entry nie khas untuk yang rajin menghantar chat tue.. then yang marah2 aritu.. HAHA..:D

Photobucket

7 000 kuceng marie:

iSmaZuRina said...

try tukar password fb...kasi password yang mantop sikit... tengok link tutorial is.. ada cara elak fb kena hack.. :)

iSmaZuRina said...

kat sini dear.. http://drwormies.blogspot.com/2011/08/elak-facebook-kena-hacked.html
cuba try dulu.. kalau xboleh mungkin ada yang lebih pandai leh bg pandangan.. hehehe

ieyza afieyna said...

@iSmaZuRina

thnax you.. t ieyza try.. ;)

iSmaZuRina said...

hmm... ieyza ada bagi sape2 password fb x?? or ieyza penah online kat cc ke??

ieyza afieyna said...

@iSmaZuRina

xde.. xpernah online kat cc pun.. entah la pelik plak.. tulis dlam tu available on mobile. padahal dftr yg mobile fb pun x...xtau la npe..

Ezad Skytech said...

FB sekarang ni makin pelik..huhu~

ieyza afieyna said...

@Ezad Skytech


aahh memang pun..tau xpe..