Sunday, August 28, 2011

Nuffnang Celebrates BlogDay!



Assalamualaikum...

Jom ramai-ramai join segment dari nuffnang sempena menyambut Hari Blog ke -6 pada 31 ogos ini.... ^_^ untuk join anda bole la ke link ini..  

Untuk join segment ni anda dikehendaki untuk memilih 6 bloggers baru yang menarik minat di mata anda. sila komen dan memberi sedikit ulasan mengenai blog tersebut. ieyza tak tahu sapa blogger baru. so hentam saja la blogger2 yang ieyza rasa nak promot okea . hee ^^


syarat-syarat .


1. Spot 6 new blogs that interest you the most, preferably blogs which are different from your own culture, point of view and attitude.
2. Share with us why you have recommended those 6 blogs – are they funny? Do they tell unusual stories? Maybe the photos are out of this world?
3. Publish your blog post about your 6 recommendations by 11.59 pm, 31 August 2011.
4. Fill in your details in the form below to submit your entry.


6 blogs yang ieyza terjah ialah :

1. http://billomanggo.blogspot.com/
welcome to purplesunshine

blog ini kepunyaan syafeq naser. blog dia sangat comeyl okea. walaupun dia seorang lelaki. tapi blog dia cantik mengalahkan blog perempuan.. dia seorang yang sangat kretif . macam2 feebies yang ada kat blog dia. doodle ciptaan dia pun comel je. . best la syafiq. cyaiyok okea .:D

2. http://citravariasi.blogspot.com


ok. ini blog milik kak syilla . dia seorang yang baik hati, kelakar sangat. kenal dan kawan dengan dia akan membuat hidup gembira je., sungguh tak tipu. blog dia pun ieyza suka terjah. banyak benda2 kelakar ..membuatkan ieyza tak kering gusi tau pergi blog kak syilla ni. kak syilla jugak adalah admin kat group blogger yang ada kat fb tu. (nak join klik k )

TINTA HATI MILIK AIEN
okea. pemilik blog ini bernama aien atiera.. dia kawan ieyza. hee. ieyza suka masuk blog dia. kadang-kadang apa yg dia share sangat berguna.. dan blog dia comeyl dengan warna kesukaan dia. iaitu warna hijau.. kadang-kadang suka menjadi silent reader untuk blog aien.. hee.^^ 


tentang si childish v.1



blog ni milik khairul. ieyza kenal dia masa dalam group blogger tu la. blog dia pun ieyza suka terjah. cara penulisan dia sangat2 mendalam okea. gaya bahasa yang dia guna kan lain dari pada yang lain. masa mula-mula pergi blog dia ieyza rasa pelik gak. kenapa dia tulis agak skema ya. hee.. tapi itu memang cara dia untuk menyampaikan sesuatu.. banyak entry yang dia sampaikan dekat blog dia berunsur sesuatu yang patut dikongsikan. . chaiyok khai.. ^^ 

He is nurul farid

okea. blog nie pun ieyza suka terjah. owner blog nie bernama farid,macam -macam yang dia tulis sangat best. rasa bila dah baca akan baca sampai habis even entry dia tu panjang-panjang.. hee.. ~.macam-macam ada. lawak ada. semua la.
tapi dia nie xda la baru sangat dalam dunia blog ni ok. tapi suka la terjah blog dia. hee..^^


SORY blog dia xda header la. mana pegi lama dia pun x tau la. hee..

tuan blog ni bernama firdaus. ok. nie blog terakhir . ieyza suka baca blog dia. rajin update dia ni. ada ja benda dia nak update.pendek cerita. bila dia update je ieyza akan p baca la. tapi kadang-kadang tak komen pun. hekhek.. :P jangan marah. . silent reader ni. huu.. ~~


ok. tamat la sudah. nak p hantar link kat nuffnang. byebye.. 
Photobucket

14 000 kuceng marie:

syapik naser said...

wahh,,thankyou k iza

'mitchie' yusoff said...

nak join gak !

ieyza afieyna said...

@syapik naser

welcome.. ^^

ieyza afieyna said...

@'mitchie' yusoff


join la.. hee.. ^^

Nizam Ijam said...

ala...xde :(

ieyza afieyna said...

@Nizam Ijam

kenapa sedih ? hee..
xde dalam list ye ? huu..

farah hanim said...

blog si farid gmok pon ada
hehe :D

ieyza afieyna said...

@farah hanim

hee.. ieyza suke bace entry kat blog die.. hee ^^

~Kirin Selama Perak~ said...

wah...
macam best ja
:)

ieyza afieyna said...

@~Kirin Selama Perak~

heee// join la skaly :)

Far8 budak baik said...

tq ieyza...
aku sayang lahh kat kau..
haha!..
selamat hari raya ehh..
maaf byk byk...
pung pung pung
bunyi mercun..=)

ieyza afieyna said...

@Far8 budak baik

haha.. ok2
haha.. selamat hari raya gak..
:)

Freaky said...

waahh sangat terharu :( ... huhu saja malas nak pakai header kat blog. apa pun terima kasih banyak kerana sudi blog firdaus life :)

ieyza afieyna said...

@Freaky

hee.. ok2..welcome.. ^^