Sunday, July 31, 2011

Selamat Berpuasa..

Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum
♥ Hello silent reader ! ♥

Hai semua.. terlebih dahulu ieyza mintak maaf sebab belog nie dah penuh dengan sawang, habuk sana sini.. hehe.. ieyza dah lama x update blog nie.. lama jugak la.. kalau dulu ari-ari ieyza update,, ni sekarang tak tahu la. mood blogging serius la dah xda.. lagi pun sem nie subject2 yang ieyza belajar best. so bila ada masa free ja ieyza wat revision .. kalau dulu, bila free mesti online fb n blog.. pastu blogwalking.. sekrang dah xda da. jarang la.. pape un sory.. sesiapa yang baru follow ieyza kan. dun worry t ieyza akan follow korang balik..

Tujuan ieyza act nak ucapkan selamat menyambut kedatangan bulan ramadhan yang mulia ini..selamat datang ! hee.. dan selamat berpuasa jugak kat semua blogger2.. expcially reader ieyza okea.. korang jangan ponteng2 puase okeh !. puase yang yuk pun jangan aw.. hee..pose jgn x pose...huhu

okla.. nak sambung wat keje.. SELAMAT BERPUASA semua :)

Photobucket


2 000 kuceng marie:

Scha Aryana said...

Selamat Berpuasaa ;)

ieyza afieyna said...

@Scha Aryana

hee.. thnax .. selmat berpuasa juga.. ;)