Wednesday, June 22, 2011

Yeah! seronok nya..

Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum
♥ Hello silent reader ! ♥

wah wah kemain lagi happy sangat si ieyza afieyna nie eyh.
yela mesti la happy. happy  giler la. tapi belum jadi giler aw,
hee. nak tau tak kenapa ieyza happy sangat nie. 
Ha.. jeng jeng jeng.. rahsia la. HUHU..
tak da lah. kalau rahsia wat pa la ieyza tulis dalam blog ni kan..
ni nak share dengan korang la ke"happy"an ini...^___^
actually sebab ieyza terpilih dalam bloglist  blog mashi... 
and dapat hadiah tau.. :)

antara senarai dari 20 bloglist Mashi..

Photobucket

ieyza num 9...Hee.and no 9 tu adalah no bertuah tau. 
sebab blog ieyza antara 5 blog yang terpilih
dari 20list tue. and 5 blog terpilih akan dapat topup RM5..
Yeah! Dapat topup jangan jelez.. hee.. RM5 pun jadi la kan
sapa lagi senang2 nak bagi free kan..huhu..
Photobucket

pape pun thanx alot kan blog Mashi.. Gembiranya,,, Lalala.. hee^_^
Photobucket


7 000 kuceng marie:

bila blog bercerita said...

waaaa....congrats...nak jugak....bak sni rm2.50 kditnye...ahahahahahah...

ieyza afieyna said...

@bila blog bercerita

hehe.. mane bole.. huhu :P

mashi said...

ieyza mintak email ea.. n celcom ke?

ain revival said...

wahh..untung laa..dpt adeah..

congrate ek ~

ieyza afieyna said...

@mashi

ok2.. aah celcom..

ieyza afieyna said...

@ain revival

hee.. gembira la..
huhu thanx.. ;)

NUR AIN AZMAN said...

congrats !

p/s : tlg aen leh?

http://officialaenlicious.blogspot.com/2011/06/life-is-so-colorful-photo-contest.html