Monday, June 27, 2011

Huh ! Saya tak marah cuma..

Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum



Geram..geram.. geram.. and geram.. tak tahu geram tu apa ? lol. ! bukak kamus erk tak pun gi google translate ke .. tapi yang penting aku memang geram giler. and berkemungkinan yang agak besar jugak la entry ini aku akan tulis di luar jangkaan.. tapi dengan penuh kesabaran dihati agar kegeraman aku ini tidak meletus bagai larva di gunung kinabalu tu. ! *ade ke pun ?? =.=


ada ka patut ha ? entah aku rasa tak patut kut. maaf la if ada yang terasa pedas bila baca apa yang bakal aku tulis ni kan... aku tak maksud kat siapa-siapa pun. dia or dia. nothing ! just my luahan oke. tapi aku meluat .menyampah. rasa nak duku-duku ja. gigit-gigit ja., tapi sabor je lerr...! hey . adik ada bf da kan. jaga je le la bf adik tu baik- baik. tak payah lah dok baik hati nak jaga bf orang lain sekali la kan... tau la ex tapi perlu ke nak panggil ex tu sayang, abang, baby, b , manja-manja bagai?? haloo.. ex kerr camtue. ! bila tanya alasan. " ala sorry kak dah terbiase." senang je jawapan eh.. pastu senang je mntak maaf. kalau ye pun nak kawan tak kisah ar. tapi perlu ke sampai nak panggil panggilan MANJA la sangat sampai macam tu ! 

erk.. entry ni tak da kena mengena dengan awak n awak pasal hal semalam yang berlaku.! ppfft........
haha.. kalau ada kene mengena  pun apa salahnya. saya just nak kongsi bersama-sama rakan-rakan tersayang saya kat cni..!entah la. susah nak ckap. pedih hati gilar bagai dicucuk sembilu bisa hang tau dak.! tengak kuaq terus cakap kedah aku .. even aku orang perak... nasib baik aku bek hati. * saling memaaf itu amalan mulia.. aku terkejut beruk tahap giler baban * orang salu guna. aku tiru ja ek ! bila aku buka jer fb dia.. dia sedang berseronok-seronok chat dengan minah tu.. oo.. panas lerr dowh. takkan nak senyum je, tapi thanx sebab kau remove budak tu lastly.. tabit spring lerr... daa....pape un  i know who u are. <3 u..
for him: I love you. thanks for everything .. I know that you always be patient to me right .. lastnight,sorry for ur  call  simply to persuade me ...thanx. <3

since,
ieyza afieyna...

p/s: betul ke orang cakap. ex sesama ex xbole kawan lagi.coz di kuatiri perasaan sayang yang pernah tercipta itu akan muncul kembali.. huhu...
Photobucket


11 000 kuceng marie:

pika said...

sabar ea . pka pon cmtu gak . tp different position laah . ex pka yg nk cuba kwn balik then bf pka marah . risau katenye . tp bgoslah dh remove kan . untk kebaikan hubungan jgak ;)

ieyza afieyna said...

@pika

entah la. rasa sedih pun ade. hurm.
tapi nseb bek die remove gak gurl tue. hee.. :)

Ahmad Haziq Azlan said...

terbaru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
marilah singgah
http://azlanthetypewriter.blogspot.com/2011/06/bila-body-builder-menjadi-penyanyi.html

M Fizan said...

yg sal ex tu saya setuju..saya sangat2 cemburu..huhu

erm..bagus lar kalau dia sabar..hargai dia ^_^

ieyza afieyna said...

@M Fizan

hehe.. yeke.. cemburu itu tndanya sayang.. hee.. thanx .. :)

buaya said...

salam ziarah

jom ke blog buaya dan jadi follower sekali k

~munnyrah.zaliran~ said...

sabar yea. :) btw, blog awk sgt cantik. pinky gurl eh. sama lah. tp tak tnjuk sgt dlm blog.

ieyza afieyna said...

@~munnyrah.zaliran~


hehe.. ok thanx..;)sebtiase sabar.huhu

aah suke giler at pink ;)

mykhalis said...

ermm..geram jugak ni..sabo k?

ieyza afieyna said...

@mykhalis hehe.. yela.. sabar la nie.. huhu ;)

syim said...

sabar ehh hihi...langau2 jer tu hihi (^_^)v..ex + ex = kawan...ermm myb kowt lau da xder feeling...hehe