Wednesday, May 25, 2011

Pabila nasi dah menjadi bubur..

Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum
♥ Hello silent reader ! ♥

  Urm.. macam tajuk yang tertera kat atas kan.. nasi dah pun menjadi bubur.
so redha je la kan. tak boleh pun nak berpatah balik. sob sob. Padan muka kau Ieyza !
haha.. sapa suh kau main2.. sedih-sedih sebab arini result final examku 
telah pun dikeluar kan.. act semalam dah boleh check da.. cuma mlas nak update blog. 
mesti la sedih sebab pointer jatuh kan. takkan lah sedih sebab 
pointer naik. itu orang gila kalau macam tu.tapi tak pa la, yang penting
tak da repeat then pointer pown still above 3.0 . 
peluang dapat kolej masih cerah . huhu..InsyaAllah.

baru teringat la kan baru terasa menyesal tapi redha je la. ye la time study week
buat apa. tak bergayut pastu mesej memang tak sah la kan. salah diri sendiri juga..
smpai kan si dia smlam minta maaf sbab dia kata dia yang salah.sbab time study
week asyik kowl and mesej ja. da la time tu jatuh birthday dia. study week smggu.
dia free kowl seminggu..haha..sengal. bukan baca buku tapi bergayut. ek..
tak de makna nya la. xda salah sapa2. salah dari diri ieyza sendiri.. k,
for him dunt worry la. awak tak bersalah pun. hee..

tapi even sedih an, tapi agak yang menggembirakan. sebab subject account 
ieyza dapat A. happy la gak. huhu. tak sangka gak. ye la sebab selama ni
lecturer ajar memang ta faham *kenapa ? hanya dak2 kelas ja tau :P
tapi berkat ieyza dengan tak tau malu kesana ke mari. pergi bilik kawan-kawan2
belajar account dengan dorang sikit-sikit sampai ada yg perli2 tau.
sabar je la kn. asal niat kita bkan nak ganggu cuma nk tanya benda yg xfaham.
then thanx sangat-sangat kat kawan ieyza yang bernama Intan.sbab dia yg bnyak
membantu ieyza dalam account ni. thanx intan, ! hee.

Ha lagi satu,,, tak sangka gak koko pun dapat A. koko music.
yela markah dia 60% untuk performance tau ! kena nyanyi wat persembahan.
ingatkan tak da harapan nak dapat A. ye la suara pun tak sedap mana pun. HAHA.
tapi Alhamdullillah dapat A gak. Hee. k, la.pape pun semua nie redha je.
Next sem nak study btol2 la.* eleh tiap2 sem cakap cmtue. tapi hasilnya...
Photobucket


15 000 kuceng marie:

cik Atiera said...

haiyakk!
iza,tahniah ekh..
even ta memuaskan bg iza,
tp iza da berusaha sedaya mampu,
so inilah hasilnya..
jgn sllu slhkan diri sendiri..
perbetulkan kesilapan yg lalu..
tahniah sekali lagi ekh!
sbb kalo Aien amek akaun pown xkn dpt A..Aien amek akaun 2 tahu, utk spm..Aien taw akaun tue cam ne..hehe
i'm proud of u,fren! :D

ieyza afieyna said...

@cik Atiera

hehe.. thanx aien.. huhu.. even sedih sgt tau. tapi xpe la. bende da berlalu an. redha je la. yg acc tue pun x sgka gak hee..
pape un thanx dear .. :')

Nens Collection said...

tahniah dik..
akak dh follow sini..be mine too ye..

ieyza afieyna said...

@Nens Collection


thanx kak ;)
ok, ieyza follow blik^^

ASaDa RyutaRo said...

yang penting ada usaha untuk lebih maju di masa yang akan datang. chaiyok!

semoga lebih maju jaya.. ;)

ASaDa RyutaRo said...

bak kata kumpulan Sepah Raja Lawak, barang yang lepas jangan dikenang :P

ambik sebagai pengajaran takpe.. hehe :D

ieyza afieyna said...

@ASaDa RyutaRo


hehe.. tahnx ye..
k2, tak kenang da, redha je.huhu..
thanx :)

shiema sufian said...

congrates :)

ieyza afieyna said...

@shiema sufian

thanx ;)

Izz said...

wow acc a.congrats ieyza

ieyza afieyna said...

@Izz



huhu.. thanx.. cmne result ?? mesti oke ke .. ;)

bila blog bercerita said...

pointer above 3.o kirew ok lah 2 dearrr...
still leyh score agy kan....

pasniyh law nasik dah jdik bubur, mkn jep taw....bubur pon knyg jugakk...
huhuhuhu~~~

ieyza afieyna said...

@bila blog bercerita


memang la ok tapi. pointernye jatuh dari sem lepas.tu sedey. harapan nak dekan hnya mimpi je sob sob. hee.. ~~

HEMY said...

tak penting lah pointer2 ni...bercakap dr pglmn =]

ieyza afieyna said...

@HEMY


aik,kenapa plak xpenting ??
penting la. kalo jatuh xleh dpt kolej clap2 kena dismiss. kalo dekan dapat sijil. hekhek :P