Monday, May 9, 2011

NoT iN Mood..


Harini mood ta baek woo.. sampai adek pun kena marah. sian dier.. sorie cayunk.
Entah la..diri sendiri pun ta faham. kenapa masalah selalu datang je.. bosan tau tak..
tau la semua manusia ada masalah tapi ,,kadang2 rasa nak je balik zaman kanak2
BEST sangat2.. tak perlu nak pikir apa2 masalah.. be happy ja. dulu tyme budak2
bila borink aku dengan aku mesti ronda2 beskal pusing2 kampung.. mandi ban.
main kat sawah padi. best sangat.. rindu sangat zaman tue. tapi sekarang aku
lebih suka dok terperuk dalam rumah ni. Mcam kera sumbang!katak bawah tempurung
tau tak.. :(

Masalah pun satu asyik2 datang je. tak bole ke bagi aku happy ckit. tau la masalah
punca dari manusia gak.. entah la.. dari dia ke aku.. aku pun tak pasti.. aku runsing..
kenapa dia nak samakan diri dia dengan ex aku ! kenapa hari2 mau cakap pasal ex aku.
please ar.. aku nak lupakan ex aku. yang dia dok sebut hari2 apsal?? aku terima dia
seadanya.. walaupun dia tak sama macam ex aku..:( ye., jauh bezanya.. tapi aku tak
kesah..aku terima je.. tapi please la jangan sebut pasal ex.. the past story biarkan berlalu..
tapi dia ta pernah faham aku. dan aku pun still ta dapat fahami dia..:'(

Kadang2 gaduh punca tue je..macam budak kecik tau tak. TENSION la. asyik2 aku kena
beralah. aku diam je. aku ikut je rentak. sebab aku nak jaga hati. taknak ada yg terguris.
tapi hati aku. tak da sapa penah faham. aku sedih.. kawan2. erm entah la.kadang2 ada
kadang2 tak da. kat tempat aku study lagi la. budak2 kelas semua ada geng masing2 kan.
itu memang tak boleh dinafikan. kadang2 aku terasa sangat.. tapi tak pe. hati aku tlampau
sensitive..bila nak cari ketenangan aku buka facebook. tapi kat facebook pun suram je.
tadi aku tegur someone. da lama tak tegur. tak tahu dia bad mood. kena marah.=.='
hurm.baru nak cari ketenagan kan.. mungkin hidup aku memang macam nie kowt..

saya sayang awak seadanya..!diri awak bukan DIA..

dear heart please be happy..
dear mouth please make a smile..
dear eyes dont cry..
dear life dont look back more.. life must go on.. and straight
this is for a future life later...

Photobucket


3 000 kuceng marie:

Carrot susu said...

Hehehehe....semua org kot kadang2 mengalami perasaan yang moody mcm ni...perempuan lah katekan...ade kalenye mood mcm hampeh..hehehehe...the most important thing kalo benda ni datang menyerang, kena avoid berada dekat dgn org...sbb sian org tu kalau terkena biasannye....hehehehhe...the best therapy kalo mood x betol is try to smile dengan ikhlas...memang berkesan, hilang semua probs...chill..mukajangan ketat, senyum sokmo !! ^^

LindaRahim said...

hr ni mood sy sgt baik....

ieyza afieyna said...

carrot susu :

hee..ok2.. entah xtahu la npe smlm.heesmile :)


linda rahim:


hee.. bgus2.. snyum slalu.. ^^