Tuesday, May 24, 2011

MasyaALLAH...

Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum
♥ Hello silent reader ! ♥

MasyaAllah..
Haha. ieyza tak tido la. aish. sekarang dah pukul 6.00am da,
dah subuh :P takpe la. sat g baru sat tido.. huhu..
tapi nak bangun pkul berapa ye ??
HAHA.. entah la...*teruknye !xpe2. sekali sekala..
sepanjang tak tido buat apa? macam-macam la jugak..antaranya blogwalking..
ha. korang nak tau.. tak tau la korang ade bw kat satu blog nie..
Ya Allah ,, terkejut ieyza.. blog dia menghina islam kowt.
takut la nak baca dah situ.. korang tengak la sendiri.. Klik sini
klau dia benar orang islam dan telah terpesong
sama-samalah kita mendoakan agar penulis blog itu diberi hidayah 
dan dibuka kan pintu hatinya oleh Allah SWT..Amin..

ok,la tutup cerita tu. sat g baru korang g kat blog tu. hee
perasan tak blog ieyza tuka header and background.! huhu..
act ieyza rindu kat background tu,. tu la first background yg ieyza guna masa
buat blog nieh !! dah lama da.. so fikir balik nak pkai background tue la forever!.
then dapat la juga ringankan berat blog nie.. header ieyza pl ak rupenya berat kowt.
so tu tuka. xtau nak wat header ape. so buat la header tu. haha. comeyl tak ??
♥Reality Dan Fantasy Ieyza Afieyna♥
ape-ape je la korang nak cakap. tapi pada ieyza simple but cute.. hee..
and i love marie.. ! full of <3 for marie wink.. bye.. 
Photobucket


6 000 kuceng marie:

♥ aeryn ♥ said...

masyaAllah dasyat tol blog tu.. btw, comel giler header u.. reen tringin sangat tw nak buat header trnsparent yg comel2..tp reen xder fotoshop?
sob sob..

CutieIntan said...

thanks for that info

ieyza afieyna said...

@♥ aeryn ♥

tau xpe. tkut ieyza nak bace ape yg die tulis. .. erm,, comeyl ke header tu. hee.. thanx ;) ieyza tak gne photoshop la sbb susah.. edit gna photoscape + paint.net hee 2 software..

ieyza afieyna said...

@CutieIntan


welcome.. ;)

shiema sufian said...

nice header and nice blog lah sayaaaanag :D gune la untuk selama lamanya. canteq :)
.. jom join bloglist shiema :)

ieyza afieyna said...

@shiema sufian

thanx .. ;) insyaAllah.. nnti ieyza join.. ^^