Tuesday, May 31, 2011

Dunia baru ku..

Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum
♥ Hello silent reader ! ♥

hai.. rindu blog nie. hee. korang juga. :)
sory lama tak update .sebab blog nie tak sihat.
sakit ckit. and tak baik sepenuhnya lagi.. tak tahu la apa ubatnye.
hee... nie ieyza nak gitau yang bloglist tu dah pun tutup semalam. 
so sesiapa yang join boleh la semak kat senarai bloglist ieyza di tepi..
so wait ye. ieyza akan terjah blog korang tu first. dun worry hee.
oke2.. tutup story itu.. ^_^

story sem 3 nie.Dunia baruku,, hope lebih baik dari smalam2 ini.. hee..
sem ni kena tukar bilik.. so dapat la bilik lain. and jumpa la kawan
baru.. dorang oke je. best kawan dengan dorang.. tapi roomate lame
tetap di hati k. kenangan itu menjadi memori buat selama2nya.
btul tak percaya tak pe la. hanya hati ieyza yang tahu..:P
kelas pun oke. still bersama-sama group C.. erm,,cuma yang ieyza
sedih ada satu hal je. kawan ieyza,, dia tak dapat kolej. sian kak sha.
*iza panggil dia kak sha sebab dia berumur 21 tahun.
Ieyza rapat dengan dia sejak sem 2. masa sem 1 tak rapat sangat.
ieyza da anggap dia macam kakak je. suka dengar dia bila dia
bagi nasihat... untung rasanya ada kakak macam dia. urm... 
buat sementara kak sha tak dapat kolej ni ieyza tumpangkan dia kat bilik
ieyza.. keputusan rayuan kolej tu maybe kuar 2minggu agy..
ieyza harap kak sha dapat kolej. sebab kalo tak dapat susah la.
t kak sha kena duk luar..sapa nak g kelas dengan ieyza :(.. 
korang tolong doa tuk kak sha sekaly bole,?
kalo tak nak. tolong AMIN kan doa ieyza ja pun tak pe.
Thank ..
Ya Allah, engkau permudahkan urusan kami di dunia ini Ya ALLAH,,
hamba mohon kepadaMu YA ALLAH..engkau berikan kemudahan
buat diri Kak Sha Ya Allah.. semoga rayuan permohonan
kolej itu berjaya,, Engkau kabulkan doa hamba Ya Allah. 
Hanya padaMu tempat hamba meminta..
Amin.,
Photobucket


10 000 kuceng marie:

Freaky said...

oh da start masuk sem ke ? awalnyee

Sifat Seorang Lelaki

ieyza afieyna said...

@Freaky

aah.. da msuk da. 2 hari lepas :)
diploma tu cepat,,klo degree ye la lambt agy sem bru. hee

cik Atiera said...

iza,all da best 4 new sem..
hehe!
ain aminkan doa iza..
moga2 termakbul :)

ieyza afieyna said...

@cik Atiera


hehe.. k thanx aien.. :)
Amin..

lieya_idlia2307 said...

wahh bestnya da masuk sem baru dapat jumpa kawan2 lagi..heheh akak tak sabr nak sambung stdy..anyway moga allah permudahkan segalanya ya diq amin

HAFIZAL said...

muda lagi tu

ieyza afieyna said...

@lieya_idlia2307

hehe.. best la jugak.. :)
thnax ye kak..^^

ieyza afieyna said...

@ieyza afieyna

huhu.. mmg la muda..
hee.. nape nak kenal ke dgn akk tu ?
:P

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

macam mne nak buat visitor tu ae ?
blogwalker !

ieyza afieyna said...

@Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza

ohw.. gadget tue amek kat gengblogger :)