Sunday, May 29, 2011

Blog ieyza sakit.. :(

Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum
♥ Hello silent reader ! ♥

korang. sedihla la. blog ieyza sakit..
sob sob.. waa. sedih nya.. ieyza pun tak tahu napa,
sedih betul.. :( apa yang dah jadi dengan blog nie.. sejak semalam
agy.. haritu oke je. tak tahu nak buat ape lagi..
buat header macam tu sebab nak bagi nampak status update
twitter. tapi kenapa sekarang dah xnampak? muncul pun tak.
korang nampak ke tak ? ieyza xnmpak pun. kosong je.hurm..
tadi ok je.. pastu sidebar ieyza nampak serabut tak ???
please gitau. sebab tab menu accordian tu da tak berfungsi.. tak tau
napa. sah 2 hari macam tu je.ieyza rasa serabut sangat.
 and benci dengan apa yg berlaku
dekat blog ni.. !!! serabut2... ..
SERABUT KAN..! :(
Photobucket


7 000 kuceng marie:

Dhia BellamiZam said...

xsrabut la..ade je status kt ats 2 :)

ieyza afieyna said...

@Dhia BellamiZam

yeke..? tapi ieyza xleh tgk la plak. xtau nape.. k2 thanx ye.. ;)

bila blog bercerita said...

bbb nengok elok jep sumenye ieyza...
ahahahaha...xmoh glabah2 keyh...

ieyza afieyna said...

@bila blog bercerita


elok ? tak elok la.. tu kat sidebar tab tersorok tu da xberfungsi :((

Wani said...

ada tuu status kat atas :)

*btw , follow blog cantik ni :)

ieyza afieyna said...

@Wani


hee.. da ok da yg status kat ats tu..:) cuma yg kat sidebar je x ok agy ka :((

nur amila said...

Blog akk mmg perfect!