Wednesday, May 18, 2011

Berat sangat ke blog ieyza nie ??=.='

Bismillahirrahmanirrahim..

Assalamulaikum..
Hai.Semua..siapa-siapa yang lom join BlogList ieyza 
jom join ramai k clik cnie..KLIK

Hurm.. ramai yang kata blog ieyza ni berat untuk di loading.
betul ke ?? tapi sekarang pun masih berat ke nak loading ??
sebab ieyza dah cari code untuk kurangkan berat blog nie.
ieyza ase ade la ringan ckit after tue.
bila check berat blog. okey je. tak la berat sangat.

 pastu ieyza try la check2 blog-blog popular yang menjadi idola ieyza.
antaranya:


Blog mereka lagi berat. tapi kenapa loading senang. leyza nye lak berat ??
tapi  bila ieyza sendiri loading blog ieyza kejap je. ase tak berat pun.
try suh kakak buka blog ieyza pun cepat je muncul.
pape pun thanx ye sume. bagitahu sal blog ni..^^
yang pasal right clik. korang tak suka eh ??
tapi ramai orang letak bende ni sebab tak nak bgi orang 
yang tak bertanggung jawab download suka-suka hati blog nie,,
tu je..kalo wat disable right click rasa selamat skit. 
copy cat pun tak bole nak curi code tersembunyi kan.
kalo mereka-mereka yang bijak download blog nie guna right clik tu
kowt2 dorang leh dapatkan kode2 tersembunyi tue.
bukan suka2 nak disableright clik.yela copy cat sekarang nie bijak2 belaka.
lagi pun blog nie banyak cerita-cerita personal. hee..
then..saya nak ikut seperti my idola blog Irine Nadia Marcello 
buat juga disable right klik. hope korang faham. bye..
kalo ade ape2 yang tak kena dengan blog nie di mata korang tell me ya.;)


eh,blog berat gak ?? cuba la code nie..hee ^^ Klik
Photobucket


2 000 kuceng marie:

BHAIHAQI COOL said...

Pegi la kt cni

http://tools.pingdom.com/

pling tepat :)

Alia Azmi ◕‿◕ said...

blog alia pon berat mcm gajah wOhhh T__T , sabar jelah bile org dh sindir alia psl blog alia . TENSION (!)

*kak ieyza , nk tnye , how buat border pink purple tu jadi rounded ? ajar ajar , hee