Tuesday, April 19, 2011

Selamat Tinggal My blog..

hurm, ta nak cakap panjang2.. cuma nak cakap. selamat tinggal my blog.. and selamat tinggal rakan2 blogger yang lain.. sob sob.. =.=' sedihnya..
erm,, hope kehidupan korang lebih baik dari hari2 semalam..
maafkan jika ieyza ada buat
salah apa2 ke. sory sangat2.. maafkan jikalau ada terlanjur kata..
 terkasar bahasa and so on.. maafkan ye..
kalau korang ade salah un ieyza maafkan.. ^__^
act,, ieyza da buat keptusan untuk meninggalkan blog ini. ye ini serius ! lalala ~~
kenapa.. hee.. sebab sya nak final exam la selama 2 minggu ! hee..
bukan tinggalkan belog untuk selama2 nya. tapi untuk 2 minggu saja.. hee..
okla,, belog ini akan akan kembali active bulan 5 nnti !
haha.. sory2 moliey.. wat suspen jewp.! pape pun
hope korang2 sume wish me luck n dapt menumpukan sepenuhnya kat final exam.
ieyza nie tak reti nak divide time. tue terpakse tinggalkn blog and fb..
sape2 yang akan menghadapi final exam juga ieyza wish luck 4 u k,,:)
pray for me too...hope so..

and tak lupe pasal contest sape nak join bole lagi. tarikh tutup 28 APRIL,
,tpi pemenang akan diumukan pada bukan MEI nnti.. Ok,, 
nak join clik pic bawah nie..
Photobucket

k, bye sume....


Photobucket


2 000 kuceng marie:

ichsan afriadi said...

semangat :)

Far8 budak baik said...

hahaha 2 mingu je pun..
x pyh la nk ucap selamat tingal sgt hahaha =p
gudluck