Wednesday, April 13, 2011

Harimau jadi manusia !...

wah ! menabjubkan.. harimau jadi manusia..dasyat2 XD
Tak sangka harimau leh jadi manusia..



Haha.. xde la..erm,,aduish,tolong la tak payah dok tag2 saya kat fb dengan pakaian2 sedemikian.. nak suruh saya beli la tu an ?? xmau la. tak tertarik un nak beli and apatah lagi nak pakai... not my taste ! huhu..kalau korang nak beli ke ? mesti nak kan ? cantik kowt. * KOWT. adoi.. hentikan semua ini.. saya tidak sanggup untuk melihat ini semua dan berasa malu.. HAHA.. *agak skema ye ayat nieh..huhu.. huhu.. act,, tadi kat fb ada satu fan page nie tag kat ieyza pakaian terbaru nye,, act da banyak kali da.. dia tag ieyza remove tag.. dia tag ieyza remove tag..hee.. jeng jeng jeng.. nie yang terbaru...

apa nie? harimau da jadi manusia ke ? HAHA.. bukan2.. nie la seluar legging design terbaru.. haha..
nie yang iza kene tag.. ish, xmo la. mcam diibaratkan.. pkai seluar tapi tak pkai seluar.. seksi dan seksa kowt..
tapi tak tau la kowt korang2 nie suka pkai legging kan.. tapi lengging tue tak ptut kowt di pkai sebab kan ketat GILER. and macam tak pkai seluar je. huhu..
tapi pelik ramai orang suka pkai lengging and bangga sebab orang bole nampak bentuk peha dorang! aish,, dunia2... bila orang tak mencuba kata ketinggalan zaman lak. biar kita ketinggalan zaman kan. tak perlu nak kejar nie semua. xcukup berpkai simple dimple..  



Photobucket


2 000 kuceng marie:

ZiErWa zAiNaL said...

nk tgk pun malu..huhu

Shahirah Zainol said...

nanti harimau bintang pun nak kawen dgn org yg pakai ni. haha astaga.