Wednesday, April 13, 2011

Facebook Poke - getting sex ??

alamak..ter18sx la plak punya tajuk.. huhu.. tape2 umur ieyza  da 19 tahun 2bulan 29 hari*
 esok genap 19 thun 3 bulan ! hee.. ok2.. termelencung pulak. back kat tajuk asal..
 ha. apsal ieyza cakap macam tu erk ?
pelik tak ? yela. mesti hari2 korang ada main POKE2 dengan someone kat FB kan..
 termasuk ieyza.. tapi sebelum ieyza tahu benda ni la. after ieyza da tahu.
.ieyza da tak mo ler men POKE2 nie. tambah2 dengan orang tak kenal asal usulnya. haa..
 Poke tue dalam bahasa inggeris an.. dalam bahasa melayu cuit.. aish,, pelik betul la permainan nie. men cuit2 lak.. haha.. lawak kan.. dan tertanya2 ape la sebenarnya fungsi  poke nie.. 
ieyza pun search la kat youtube..search "Facebook Poke" ok ! jumpe.. 
tajuk youtube tu "Facebook SEX-Getting Poked !.. waa.. terkezut la. yela selama ni men2 poke2 ..
 tapi tak berapa nak faham la video tue macam tergantung jew..ok la. korang cuba tengak sendiri k..
 apakah dibolehkan Poke atau Tidak ??!..

nak tengak video tue klik kat ats nie. tak bole upload sebab pic depan video nie agak 18sx. huhu




Photobucket


2 000 kuceng marie:

josrevalution said...

salam..kenai disini..(-__-)..rupa2nye maen poker2 nie x baek yer..huhu..baru tahu..salam folo u..folo back pls..

cara buat scroll dan background collour pada comment box

fyra said...

huhu . saya selalu jugak kene poke poke nih , tapi tak pernah nak layan , sbb tak tahu bende alah ni ape ;p