Monday, March 28, 2011

SoRrY ..o.O ~

Firstly,, sory sgt2 sebab ieyza da lama x update blog nie.. sebab bz la. kan da nak dekat final nie,waa ~ lagi 3 minggu ja nak abis sem nie. macam ta percaya.huhu.. so mmg bz la. . ade test la, kuiz la, pastu dateline assgment pun da smpai, dengan report sume, presentation agy.. argh !! tension gak la..tu la sampai tak sempat nak update blog nie.. yela kang online terus je menghadap lappy nie t keje entah ke mana plak.. =.=' so, kepada sesiapa yang bru follow ieyza t ieyza follow blik. dunt worry k,, btw,, thanx alot follow blog ieyza.. hurm,, t da sttle keje2 ku yang bertimbun itu ieyza akan start blogwalking lagi.. tggu k,, nantikan ketibaan ieyza di blog korang.. im become a stalker.. ! hee.. yang ada tag ieyza untuk join contest pun thanx k,, tapi ieyza x dpat join la, sebab contest tu rupanya arini tarikh tutupnya ! adush.. bru na join.. sodey botul la eden.. haha.. x palah. t ada mana contest ieyza join ok.and kat sapa2 yang  still nak join contest ieyza tua anda bole join. sebab tarikh tutupnya lambat lagi..28 April k..so mari lah join,, makcik2 pkcik2 abg2 kakak2 n adik2 sekalian.. huhu.. ~~ ok lah. malam nie ada listening test ! so nak g korek telinga siap2... HAHAHA. eh, ada kena mengena ka??  mesti la t kalo x dgar cmna nak jawab test tu kn. so kenalah korek telinga ! hee.. :p  ..


____+++++++++++++++++++___

P/S: tetibe rindu kuceng sya ! :'( .. dia da xda kat rumah ! 
mUsyUk sya syg kamOo.. 


ok,, bye2 ~~
Photobucket


3 000 kuceng marie:

ZiErWa zAiNaL said...

all da best...

ZiErWa zAiNaL said...

all da best...

pwincess Lov3y dOv3y said...

la bz ke?
cian dyer.
x pe.
buat yg terbaek k nnty time exam..:)