Monday, March 7, 2011

Kenapa ads saya tak membuahkan hasil ? =.='

Assalamualaikum..
__________________

Letak ads kat blog adalah cara termudah nak dapat income kan? mesti akan happy bila dah boleh cash out.. Bila pergi ja blogwalking ramai blogger akan sebut2 pasal Nuffnang,, Heartbeat n advertlets,,* itu je la yg saya dengar tentang pengiklanan untuk didalam blog..Then,, sekarang nie ramai yang happy sebab ads yang dorang letak tu membuahkan hasil.. ramai yang baru je letak 3,4 hari ads tertentu dah boleh cash out.. wow ! menabjubkan.. huhu.. tapi yang sodeh nya. apsal ads2 yang saya letak langsung tak membuahkan hasil.. ada memang ada tapi so slow.. nuffnang dah berbulan2 letak tapi still x cukup untuk dicash out kan..sangat2 sedih..haha.. heartbeat pun sama dah seminggu lebih saya letak tapi baru ada rm0.24 sen ja.. haha.. erm.. mengapa ya? nak kata blog saya xda pengujung ada ja.. ada  ja komen yang tinggal.. ada yang tinggalkan link.. ada yang tinggalkan jejak kat chatbox.. ada ja follower baru..hurm.. macam mana nak bagi ads2 tue membuahkan hasil dengan cepat ye?? para blogger yg bw kena clik kan?? maybe dorang tak klik.. xpala.. tak paksa pun... maybe saya je yang terlampau rajin .. bw sambil mengklik iklan yang ada di blog mereka. hoho.. ish,, bukan berkira okeh ! sya ikhlas.. dunt worry.. byezz... ;)  

notakaki: tak sabar nak cashout ! even hanya mimpi kowt.. haha.. err....
Photobucket


4 000 kuceng marie:

relevan said...

Sabar saja !

**TATY TATIA** said...

akak guna kod kat bawh..


afina letak tjuk kat sini k


then letak kat title tau kod kat atas

aleen aiden said...

alin pon mengalami masalah yg same so xbley nak tolong.mungkin sbb kamoo baru lagi join blog kot..huhuh

saya YANA said...

jom amik awrd..
http://hitamitumisteri.blogspot.com/2011/03/award-untuk-korang-sila-amikhaha.html