Sunday, March 20, 2011

Jana pendapatan melalui blog dengan HeartBeat!

Bismillahirrahmanirrahim..

Assalamualaikum untuk semua reader blog ieyza ni.. ;)
entry nie exspecially untuk newbie blogger atau pun sesiapa yang berhasrat
untuk memiliki sebuah blog..  [xpecially kawan2ku]
kepada newbie yang memiliki blog dan ingin menjana pendapat
melaluinya jom la daftar HeartBeat nie. best.!
cepat je tau income datang..bukan nak tipu la kan..
ramai blogger guna heartbeat nie untuk menjana pendapatan sendiri..
lumayan bukan.. sambil2 berblogging apa salahnya menjana pendapatan kan.
korang tak nak duit ke ?? hee.. jom2. ieyza ajar..

 mula2.. pergi web HeartBeat. klik banner di bawah k .. ;)


 Pastu klik macam pic kat bawah nie.


 
  Pastu korang clik Create Account [macam pic kat bawah]


 pastu korang isi form maklumat korang .mesti lengkap tau.
maklumat BENAR.bukan Palsu. hee..

bila dah isi suma jangan lupa tick kat i agree to heartbeat and SUBMIT k,,

  then korang clik pulak kat JOIN AFFILIATE 

 pastu scroll ke bawah sampai jumpa Clik Here To Join HB!Affiliate
macam pic kat bawah 

 pas korang clik akan muncul macam kat bawah nie. isi jugak k,, ;)
INGAT! maklumat benar bukan palsu..

 ok, pas da submit. dah selesai proses mendaftar.. tapi belum habis lagi..
korang pergi kat cnie plak
klik kat GET A CODE tue.. then copy code paste kat blog korang..
bole pilih mengikut saiz yang korang nak.

Horizontal

Square
Pilih la ikut kesukaan korang.. ;)

 Last skaly bila korang nak check duit korang berapa dah masukkan.
lepas log in korang clik je kat MY HB!Affiliate

Selesai.. mudah kan. senang je .. ape lagi newbie jum2 daftar ramai2..
klik Banner kat atas sekali k..
adios... 
p/s: kwan2 yg xda blog tue,apa lagi buat la blog. tmbah income la katakan. hee 

Photobucket


11 000 kuceng marie:

Thania said...

ieyza...heart nie berbentuk income kan?? ok.. mcm ner kita nak dpt bnda tu?? fhm x mksd nieya?? nieya pelik??
ada ke dia post kat rumah ker?? apa ker??

ieyza afieyna said...

@Thania


heartbeat akan cashout duit kite melalui bank in.. dia akan masuk terus ke dalam account bank kite ;)
sebb dlm mklumat nnti kte akan isi , account bank jugak..

klo nuffnang ye die antar cheque kat rumah kite..

Thania said...

@ieyza afieyna leyh cayer ker ieyza?? tkt laa... laku ker joint nie??

ieyza afieyna said...

@Thania

bole je kak..
sebab ramai dah blogger yang dah cashout bende ni ;)

Thania said...

@ieyza afieynaoritee.... thanks ieyza

ieyza afieyna said...

@Thania

ok.. welcome.. ;)

CntaSyg said...

salam..leh x nk tny nie..mcm mana nk buat er..mcm mana nk ckp nie..
bila org tekan entry kite..kua link to heartbeat tu..hehe..newbie here..

ieyza afieyna said...

@CntaSyg

mcm mane tu ye ? x berapa nk fhm.. hehe

CntaSyg said...

xphm ek?..hehe..erm,mcm mana nk ckp..erm..
yg mcm ieyza buat..kalau tekan entry ieyza trus bukak 2 new tab..satu link ke heartbeat..satu lagi entry yg nk di baca..phm ke?..macam mana nk buat cmtu?..
hehe sori bnyk2..

ieyza afieyna said...

@CntaSyg

nnti ieyza send crenye kt fb k.. add la fb ieyza ;)

CntaSyg said...

ok2^^..
fb sye chezzy teddy..