Tuesday, February 8, 2011

Pengumuman penting !! Read it...

Assalamualaikum..


Ieyza xtau la korg da tau ke x psal mende nieyh.. sesiapa yg xtahu tue diharap segera berbuat demikian.. tadi ieyza dapt satu mesej dari kwan kt fb kn.. mesej tue macam nie..

"Salam,rakan2 sekalian, dimohon untuk: Buka komputer/laptop anda pada direktori C:\Program Files\Microsoft Office\MEDIA\CAGCAT10, cari gambar bernama J0285926 . Anda akan temukan gambar Lambang/bendera zionis Israel lengkap (persis dengan warna aslinya) dengan lilin (sarana ibadah mereka). HAPUS! Gambar tersebut ada disemua PC di seluruh dunia.SEBARKAN SEMAMPUNYA. "
so,, ieyza pun cepat2 la cari bnde tue.. ieyza jumpa tau pic tue.. aah,, gmbar bnyak lilin.. ibarat mcam satu pemujaan la.. so korang sape2 yg blum lagi padam pic tue dari laptop korang ..cepat2 la padam k,,sebb mmg pic tue akn ade dalam semua laptop..so ape lagi cepat check k,,
ok..itu je nak share.. bye..>_<

Photobucket


4 000 kuceng marie:

pak long said...

salam..
mekasih atas info tu...

N@di@ said...

dear nk mintak kongsi boleh kalau bolh send kat email akak k
nad_ia1589@yahoo.com untuk sebrkan benda elok cam ni patt gtaw kan heheeh

Novelgurl said...

Assalamualaikum

ouh..terima ksih sbb bgtau =)

zahidah dihaz said...

fyi, bukan setakat lambang zionis je yang ada...gambar masjid dan agama lain pun ada jugak...



new entry: http://dihaz17-foryou.blogspot.com/2011/02/2011-tahun-yang-ajaib.html