Tuesday, December 14, 2010

semangatku pulih..!TQ cik ain & Khairul..:)

hai.. salam.. korang chat x? ieyza chat + happy.. hehe.. semalam kn masa ieyza usha2 kt blogger group kt fb tu an.. tibe2 ieyza terjumpa post dari cik ain.. ieyza pun baca la entry tu an.. entry tue pasal  C.I.N.T.A .. klik tau..menarik :)pastu rupa2nya cik ain tulis entry tu idea selepas cik ain  dgn seorg blogger len bercerita pasal C.I.N.T.A nieyh .. iaitu encik khairul.... wah,, smakin hngat..hehe.. ieyza suka bace bnde2 cmnie.. hehe.. sbb skrg ade msalah cinta..hurm,,dalam entry tue..cik ain ade bgi link 1 story cinta yg menarik.. ieyza pun bace la..wah.. mmg menarik.. sedih sgt.. pasal sbuah percintaan.. siyez ieyza nanges! walupun story tue pendek..sbb ieyza nak pakwe mcam dlam citer tue!!nak bace juga? klik cnie..KLIK..
 pas hbis je entry tue.. ieyza pun komen..

erm,, ye btul2.. sape yg xnak bf macam am tue kn.. ieyza yg sedang frusted dalam bercinta nie mcm ieyza tulis kt entry lepas LOVE tetiba macam dapt smgat lak,, xsgka pas komen tueh..khairul pun komen.. wt iza terharu bace kate2 smgat dye..btul ckap dye.. thanx khairul..:)
thanx cik ain & khairul..perbincangan korang menyedarkn iza..
about cinta..
erm,,mulai thun depan..ieyza da xmo fikir pasal ex ieyza tue agy..
hope ieyza akn sentiase kuat untuk hadapi semua ini..
smoga diberikn ieyza kekuatan..amin..!
salam..


Photobucket


2 000 kuceng marie:

ainatiqa said...

ieyza ; tengs ya . jgn lah puji lebih lebih , nanti terkembang pulak ! haha , sebenarnya , ain pun macam ieyza jugak . cuma dah kurang je , sampai lah khai tuh nasihat macam macam . haha , smoga kita dtemukan jodoh yang sebetulnya kelak , amin :)

ieyza afieyna said...

hehe...thanx...:)